Regnet har kommit...



En tid tillbaka har vi fått njuta av den värmande solen mot våra kroppar,
helt fantastiskt måste ja säga, lite bloggande har de blivit men man är inte hemma  inne framför datorn så himla mycket när man kan ligga i nån park åh sola eller liknande.
Hoppas nu inte regnet håller i sig och varar i flera veckor nu, för de har ju en viss tendens till det i vårt land.

Ja vad har hänt sen förra inlägget, Solat en jävla massa, köpt båt, Åkt båt, Grillfester, Ytterligare en blöt rolig kväll på Bulls, Samtal från hyresvärden, ja lite smått åh gott :)

Så vad ska vi börja ?

Tro jag börjar med de roligaste faktiskt, Vi har ju som jag skrivit innan fått tag på en underbar båtplats ute i Grötvik, nu saknades bara båten.
Vi letade varje dag efter nya båtar på blocket men de kom inget roligt alls i ca 2 veckor, men rätt va de va dök den upp.. Brian Pope :)  Vi åkte till Falkenberg för kika på den, Och vi blev förälskade direkt, inget att snacka om så vi slog till.
Båten stod på ett 30 släp så de tog oss hela kvällen att få hem den, segt men de var de värt. Sorry Ante för jag aldrig hann kika förbi till din grillfest åh säga hej :)  De kommer fler chanser gamla man :)

Så nu ligger båten i vår båtplats och den går fint, Vi ska den 19:e maj ta upp båten för rulla in den på Arkå för en liten genomgång och service så inte hela motorn rasar ihop. Gäller vara på den säkra sidan !!







Helgen som kommer nu får jag finbesök från Västerås, Matthias, Erik, Danne, Per (runken) längesedan man träffade dem så de ska bli förjävla kul. Fest kommer de bli Fredag, Lördag skulle jag tippa på :)

Helgen efter åker vi upp till Göteborg För heja fram min kära bror som ska springa Göteborgsvarvet :)
Samt träffa Sandra och Andreas och se hur dem bor ute på Tjörn :) 
Kommer nog bli en underbar helg :)

Sen hade jag en liten grillfest i Torsdags (Valborg) väldans trevligt, lite för trevligt tyckte hyresvärlden men men de var faktiskt inte vårt fel utan grannen som hade sitt gäng från hylte som röjde i trädgården.
Även här kommer lite bilder från festen.








Sedär ja nu fick ni en dos av La grillfest.
här kommer en sjuukt bra lååt.. och sen en annan lugn åh go låt.. :)
Det bjuder jag på =)